U bent hier:
Start
.be
Expert in vertical motion
Disclaimer
Copyright
Privacy
Sitemap
OPEN TECHNOLOGIE
Start
Moderniseren lift
Materialen liftmodernisatie
Nieuwe lift
Autolift
Service
Nieuws
hefplateau

Nieuwe lift

 

Bestaande lift vervangen

Nieuwbouw projecten

Voorbeelden uitzicht in gebouw

 

ISO 9001
ISO 9001

Certificaat

ISO 9001:2008 Certificatie

Als renovatie, modernisatie, plaatsen van nieuwe liften en onderhoudsbedrijf van liftinstallaties heeft HiQualift besloten om aan zijn klanten de garantie te geven dat onze activiteiten op een gecontroleerde en georganiseerde wijze plaatsvinden.

 

Dit willen wij aantonen met het ISO 9001 kwaliteitssysteem dat door de externe organisatie DNV wordt beoordeeld.

 

Hiqualift streeft er steeds naar om verdere ontwikkelingen van de producten, service en klantentevredenheid te bewerkstelligen.

 

Een ruim aanbod van advies en realisatiemogelijkheden samen met een totaal aanpak van A tot Z moeten leiden tot een kwalitatief hoogstaande en prijsgunstige oplossing voor de klanten.

 

Met het introduceren van het ISO 9001 kwaliteitssysteem wil Hiqualift de kwaliteit van de verleende diensten verder blijven verhogen. Het kwaliteitssysteem is opgebouwd rond de verschillende processen die binnen Hiqualift worden gehanteerd.

 

Met grote fierheid kunnen wij meedelen dat Hiqualift op 3 augustus 2015 het ISO 9001:2008 certificaat heeft bekomen voor modernisatie, renovatie en onderhoud van liftinstallaties & het plaatsen van nieuwe liften.

 

 

ISO 9001:2008 certificaat

Home - ISO  9001