U bent hier:
Start
.be
Expert in vertical motion
Disclaimer
Copyright
Privacy
Sitemap
OPEN TECHNOLOGIE
Start
Moderniseren lift
Materialen liftmodernisatie
Nieuwe lift
Autolift
Service
Nieuws
hefplateau

Nieuwe lift

 

Bestaande lift vervangen

Nieuwbouw projecten

Voorbeelden uitzicht in gebouw

 

ISO 9001
ISO 9001

Certificaat
Home - Materialen - Motor
Motoren zijn uiteraard de drijvende kracht van een lift en moeten minstens 120 keer per uur kunnen starten en stoppen.
Oudere motoren zijn vaak heel kwalitatief vervaardigd en kunnen daarom bijzonder lang en haast zonder slijtage functioneren.
Bij het moderniseren van de lift is het dan ook niet altijd nodig om deze te vervangen, maar beter om deze een grondige controle, revisie en nieuwe olie te geven. Indien nodig kan de elektromotor gedemonteerd en herwikkeld worden (dit is soms nodig bij het toepassen van frequentiesturing).

Indien er toch geopteerd wordt voor een nieuwe motor (door slijtage of herdimensionering) dan gebruiken wij enkel hoogwaardige asynchrone en poolomschakelbare machines met reductiekast en een op maat vervaardigd chassis voorzien van dempingrubbers. Ook zijn alle afschermingen en vingerbeveiligingen inbegrepen en wordt er gewerkt met een temperatuurcontact om er zeker van te zijn dat de motor nooit te warm kan krijgen.

Indien er gekozen wordt voor het vervangen van de motor dienen tevens de tractie kabels samen met de egalisatie veren en kabel spanners vervangen te worden. Hierdoor verkrijgt men een optimale tractie van de lift. Bij installatie worden deze via gesofisticeerde meetapparatuur gelijk gespannen.