U bent hier:
Start
.be
Expert in vertical motion
Disclaimer
Copyright
Privacy
Sitemap
OPEN TECHNOLOGIE
Start
Moderniseren lift
Materialen liftmodernisatie
Nieuwe lift
Autolift
Service
Nieuws
hefplateau

Nieuwe lift

 

Bestaande lift vervangen

Nieuwbouw projecten

Voorbeelden uitzicht in gebouw

 

ISO 9001
ISO 9001

Certificaat
Home - Materialen - Deuren
De meeste oudere liften hebben op ieder verdiep open draaiende deuren staan. HiQuaLift BVBA heeft er zich op toegelegd om deze (indien ze niet behouden wensen te blijven) met alle respect voor het gebouw en zijn interieur te verwijderen, af te voeren en over te gaan op het plaatsen van schuifdeuren.
Als schuifdeuren op het verdiep geplaatst worden is er geen plaatsverlies in de schacht en wordt de kooi niet kleiner. Hiervoor dient op ieder verdiep de schachtmuur worden opengemaakt. Dit is een vuil en tijdrovend (en daarom zeer duur) werk maar het resultaat achteraf mag er dan ook wel zijn..
Als schuifdeuren in de schacht gehangen worden, worden de schacht muren behouden en schuiven de deur panelen open achter de schacht muur. Dit gaat wel gepaard met een miniem plaatsverlies in de schacht en resulteert in een plaatsverlies in de kooi.
Samen met de firma Metron uit Griekenland hebben wij voor deze toepassing een deur ontwikkeld die in de schacht kan geplaatst worden met een miniem aan plaatsverlies in de schacht zodat de kooi praktisch identiek kan blijven qua grootte. Deze deuren zijn van hoge kwaliteit, solide, geruisloos en duurzaam. Ze zijn voorzien van labyrint sluiting en kunnen in inox, schilderklaar of in een gewenst kleur verkregen worden. De sloten en veiligheidscontacten zijn eveneens van hoogwaardige kwaliteit en garanderen, zonder moeilijke af regel methodes een uiterst correcte werking.

Indien gewenst kunnen wij er ook voor zorgen dat draaideuren en schuifdeuren in combinatie geplaatst worden.