U bent hier:
Start
.be
Expert in vertical motion
Disclaimer
Copyright
Privacy
Sitemap
OPEN TECHNOLOGIE
Start
Moderniseren lift
Materialen liftmodernisatie
Nieuwe lift
Autolift
Service
Nieuws
hefplateau

Nieuwe lift

 

Bestaande lift vervangen

Nieuwbouw projecten

Voorbeelden uitzicht in gebouw

 

ISO 9001
ISO 9001

Certificaat
Home - Moderniseren - Besparing
Besparing
Wij opteren steeds eerst voor moderniseren aangezien dit diverse voordelen biedt t.o.v. een volledige vernieuwing. Sommige lift onderdelen zijn onverslijtbaar en dienen niet of uiterst zelden vervangen te worden.

Hierdoor wordt ook de totale stilstand tijd bij moderniseren veel kleiner.  Er zijn gewoonlijk geen bouwkundige werkzaamheden nodig waardoor de overlast voor de bewoners en/of gebruikers tot een minimum wordt beperkt.

Moderniseren van liften gebeurt meestal in gebouwen ouder dan 5 jaar. Hierdoor wordt het BTW tarief gereduceerd van 21 % tot 6 % wat voor de klant een groot verschil bedraagt in zijn portemonnee.
Alle werken gebeuren steeds in het eigen beheer van HiQuaLift, d.w.z. één verantwoordelijke en geen communicatieproblemen tussen diverse partijen en/of ondernemingen.

Zelfs bij ver doorgedreven moderniseringen (met nieuwe kooi, sturing, motor en deuren) blijft het interessant te opteren voor het hergebruik van de resterende materialen zoals alle geleidingen, het tegengewicht, buffers en omleiwielen. Deze onderdelen zijn praktisch onverslijtbaar en kunnen nog jaren dienst doen.